×
HEMOM OSSLOKALERPROJEKTKONTAKTFELANMÄLAN

OM OSS

Läktarproffs Fastighets AB är en familjeägd fastighetskoncern som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Norra Sverige.

Bolaget erbjuder kommersiella fastigheter och nyproduktionsprojekt i Sundsvall, Timrå och Umeå. Genom att vara en långsiktig och stabil ägare skapar Läktarproffs lokaler att trivas i.

Vi inriktar oss främst på nyproduktion av industrilokaler, verkstäder, lager, butik, kontor och övrigt.

Med lokal närvaro har vi alltid hyresgästernas behov i fokus. Det är vi som ansvarar för förvaltning, uthyrning och drift. För oss är det viktigt med snabba beslutsvägar, närhet till våra hyresgäster samt kunna rycka in snabbt när det behövs.

Våran vision är att skapa attraktiva lokaler med nöjda hyresgäster. Vår affärsidé är ganska enkel. Det handlar om att bygga och förvalta våra lokaler i egen regi. Det handlar om att hålla nere kostnader i våra byggprojekt, förvalta lokaler i attraktiva lägen och göra hyresgästen nöjd.

Läktarproffs har många års erfarenhet och är ett väletablerat varumärke i Sundsvallsregionen.

Vår historia

1990-talet är en tid som kännetecknas av finanskrisen i Sverige med höga räntor och hög arbetslöshet. Trots oroligheterna i omvärlden startade Ulf Vikström upp Läktarproffs AB. Efter 1993 har det gått fort. Vi har gått från att vara en mindre lokal aktör till en familjeägd koncern med kunden i fokus.

Läktarproffs är indelad i tre verksamheter

Lokaluthyrning - Äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i egen regi.

Maskinuthyrning - Uthyrning av maskinpark av diverse entreprenadmaskiner.

Evenemangsuthyrning - Uthyrning av partytält, festivalutrustning, lagerhallar, toaletter m.m.