×
HEMOM OSSLOKALERPROJEKTKONTAKTFELANMÄLAN

NYPRODUKTION AV VERKSTADSLOKALER I BREDSAND.


Nyproduktion med möjligt tillträde 2024. Centralt placerad i Bredsand centrum med en god exponeringsmöjlighet mot E4:an. Välkomna hit med verkstad, lager, produktion m.m. Utomhusytorna är instängslade med rundkörning.

OM PROJEKTET

Välkommen till Bredsand! Läktarproffs uppför 4 stycken industrilokaler i Sundsvall, Bredsand med bra tillgänglighet till E4 söder om Sundsvall. Lokalerna är perfekt lämpade för produktion, logistik, verkstad, kontor, lager, butik eller förråd. Uppställningsyta på cirka 100 m2 ingår till varje lokal. 80 m2 öppen flexibel planlösning. Generös takhöjd 4,5 meter och stora vikportar 4x4,5 m. Möjlighet att slå ihop flera lokaler till en lokal. Djup 16 meter bredd 5 meter. Köparen inreder själv utifrån behov och önskemål. 4 st verkstadslokaler 5x15 meter Byggstart hösten 2024. Endast företagskunder med momspliktig verksamhet.


OMGIVNING

Närheten till E4 ger god exponering för ditt företag. Fastigheten är belägen i Bredsand en förort till Sundsvall som ligger i Njurunda församling. Området präglas av industrifastigheter, bostadshus och villaområden. Tillgängligheten till och från Sundsvall har påverkats positivt med den nya E4 Syd vägdragningen.


SERVICE

I Bredsands centrum finns mataffär/skola/hunddagis. Det finns boendemiljö i form av bostadsrätter/hyresrätter/villor och kejdjehus.


KOMMUNIKATIONER

Busskommunikationer i området är goda samt promenad och cykelväg till Sundsvalls city. Du är i Sundsvall centrum på ca 5 minuter och till Birsta köpcentrum på cirka 10 minuter.

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av att höra mer om det här projektet? Skicka en intresseanmälan via formuläret här under så återkommer vi så snart som möjligt!
* Obiligatoriska fält
Genom att använda det här formuläret så godkänner jag att mina uppgifter lagras och hanteras enligt Läktarproffs Fastighet AB:s integritetspolicy.

ELLER KONTAKTA

Caroline Vikström
Uthyrningsansvarig
Maila Caroline
070 585 88 83