×
HEMOM OSSLOKALERPROJEKTKONTAKTFELANMÄLAN

NYPRODUKTION AV INDUSTRILOKAL I NACKSTA INDUSTRIOMRÅDE 30X30 M


Välkommen till Nacksta Industiområde! Här skapar vi moderna lokaler med låga driftkostnader. På Tegelvägen 8 c bygger vi nyproduktion upp till 900 kvm inom industri, verkstad/lagerbyggnad. Takhöjd upp till 9 meter. Storlek på lokalen varierar mellan 450 kvm till 900 kvm. Marken är på cirka 2300 m2. Endast företagskunder med momspliktig verksamhet.

OM PROJEKTET

En unik chans då detta är en av de sista tillgängliga industrimarker i populära Nacksta Industriområde! Byggnaden skräddarsys tillsammans med hyresgäst. Välkommen till Nacksta Industiområde! Här skapar vi moderna lokaler med låga driftkostnader. På Tegelvägen 8 c bygger vi nyproduktion upp till 900 kvm inom industri, verkstad/lagerbyggnad. Takhöjd upp till 9 meter. Storlek på lokalen varierar mellan 450 kvm till 900 kvm. Marken är på cirka 2300 m2. Endast företagskunder med momspliktig verksamhet. Omgivning Stadsnära industriområde med kontor och handelsplatser. Lokalen kan nås via E14, Timmervägen och Västra vägen. Service Närliggande företag är K-Bygg, SCA, Svensk Bilbesiktning, Ramirent, Swecon m.m. Kommunikation Goda kommunikationer med närhet till centrala Sundsvall och E14.


OMGIVNING

Stadsnära industriområde med kontor och handelsplatser. Lokalen kan nås via E14, Timmervägen och Västra vägen.


SERVICE

Närliggande företag är K-Bygg, SCA, Svensk Bilbesiktning, Ramirent, Swecon m.m.


KOMMUNIKATIONER

Goda kommunikationer med närhet till centrala Sundsvall och E14.

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av att höra mer om det här projektet? Skicka en intresseanmälan via formuläret här under så återkommer vi så snart som möjligt!
* Obiligatoriska fält
Genom att använda det här formuläret så godkänner jag att mina uppgifter lagras och hanteras enligt Läktarproffs Fastighet AB:s integritetspolicy.

ELLER KONTAKTA

Caroline Vikström
Uthyrningsansvarig
Maila Caroline
070 585 88 83