×
HEMOM OSSLOKALERPROJEKTKONTAKTFELANMÄLAN

CENTRAL KONTORSLOKAL INTILL E4:AN MED HAVSUTSIKT!


Personalytor om cirka 297 kvm som kan skräddarsys efter kundens önskemål. Stora utomhusytor för bra logistik och parkeringsmöjligheter. Denna kontorslokal är en trappa upp med ljusinsläpp och fönster på alla sidor. Rymliga rum som kan anpassas efter eran verksamhet.

OM PROJEKTET

Personalytor om cirka 297 kvm som kan skräddarsys efter kundens önskemål. Stora utomhusytor för bra logistik och parkeringsmöjligheter. Denna kontorslokal är en trappa upp med ljusinsläpp och fönster på alla sidor. Rymliga rum som kan anpassas efter eran verksamhet. Omgivning Strax intill Oljehamnen finner ni denna lokal på Bensinvägen 4. Ljusinsläpp och fönster på alla sidor. Rymliga rum som kan anpassas. I den sträckade delen finns ett bemannat kontorshotell och lokalerna kan slås ihop till ett om vi ser det som en förbättring av ytorna. Det finns en nivåskillnad som är bra att vara medveten om i lokalen. Service Havsnära samt en fin naturpark under Sundsvallsbron där man kan rasta hund eller grilla/äta lunch en vacker sommardag. Kommunikation Sundsvalls centralstation ligger nära samt så är fastigheten strax intill Sundsvalls oljehamn. Nära Sundsvallcity.


OMGIVNING

Strax intill Oljehamnen finner ni denna lokal på Bensinvägen 4. Ljusinsläpp och fönster på alla sidor. Rymliga rum som kan anpassas. I den sträckade delen finns ett bemannat kontorshotell och lokalerna kan slås ihop till ett om vi ser det som en förbättring av ytorna. Det finns en nivåskillnad som är bra att vara medveten om i lokalen.


SERVICE

Havsnära samt en fin naturpark under Sundsvallsbron där man kan rasta hund eller grilla/äta lunch en vacker sommardag.


KOMMUNIKATIONER

Sundsvalls centralstation ligger nära samt så är fastigheten strax intill Sundsvalls oljehamn. Nära Sundsvall city.

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av att höra mer om det här projektet? Skicka en intresseanmälan via formuläret här under så återkommer vi så snart som möjligt!
* Obiligatoriska fält
Genom att använda det här formuläret så godkänner jag att mina uppgifter lagras och hanteras enligt Läktarproffs Fastighet AB:s integritetspolicy.

ELLER KONTAKTA

Caroline Vikström
Uthyrningsansvarig
Maila Caroline
070 585 88 83